Η εταιρεία

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε» είναι η συνέχεια μιας οικογενειακής επιχείρησης με ιδρυτή τον Γεώργιο Γαλανόπουλο, όπου το έτος 1978 ξεκινάει, τη δραστηριότητά του ως Ξυλουργείο στο Κρανίδι Αργολίδος Πελοποννήσου, με τη μορφή ατομικής επιχείρησης.

Τα προϊόντα που η επιχείρηση κατασκευάζει είναι κυρίως ξύλινα κουφώματα, κουζίνες και ντουλάπες. Το έτος 1989 γίνεται νέα μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε νέες εγκαταστάσεις στο Κρανίδι, ενώ το 2002 ιδρύεται η ατομική επιχείρηση «ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» και μεταβιβάζεται σ’ αυτήν ο εξοπλισμός της αρχικής επιχείρησης, στον ίδιο χώρο.

Όλα τα χρόνια κύριος στόχος ήταν η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού παραγωγής.

Έτσι το έτος 2012 η επιχείρηση, ως «ΑΦΟΙ. Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ» πλέον εγκαθίσταται σε εντελώς νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις σε νέο κτίριο 1800 τ. μ. στο Κρανίδι Αργολίδας και με νέο εκθεσιακό χώρο, ενώ προμηθεύεται μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

Τόσο οι πρώτες ύλες ξυλείας υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται, όσο και οι οικολογικές βαφές και βερνίκια νερού, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που η επιχείρηση προμηθεύει τους πελάτες της.

Πρώτη προτεραιότητα για την επιχείρηση είναι η κατασκευή διαχρονικών και ποιοτικών προϊόντων, με συνέπεια στον χρόνο κατασκευής και παράδοσης και με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση αλλά και την ικανοποίηση των πελατών της.